Založ si blog

Videnia z knihy Zjavenie apoštola Jána

Už skoro storočný apoštol Ján ako rímsky väzeň na ostrove Patmos dostal Zjavenie od Boha Stvoriteľa. Táto kniha obsahuje 16 videní.

Mnohí tú knihu volajú chybne Zjavenia. Táto inšpirovaná kniha obsahuje informáciu počas Kristovej tisícročnej vlády počnúc rokom 1914 n.l.

Pútavým opisom videní nám v symboloch približuje informáciu týkajúcu sa toho, čo sa dnes deje na svetovej scéne aj toho, čo sa zakrátko stane! Začína slovami:

„Zjavenie od Ježiša Krista, ktoré mu dal Boh, aby ukázal svojim otrokom, čo sa má zakrátko stať. A on poslal svojho anjela a prostredníctvom neho ho predložil v znameniach svojmu otrokovi Jánovi.“ – Zjavenie 1:1.

Zjavenie je dané Bohom Stvoriteľom svojmu Synovi Ježišovi Kristovi, ktorý cez anjela ukázal v symboloch apoštolovi Jánovi všetko, čo sa malo stať od roku 1914.

Všimnime si teokratický systém, akým Stvoriteľ vždy koná svoju vôľu. Ježiš (v nebi je Michael archanjel) od Otca dostáva informáciu a cez anjelov ju dáva verným ľuďom.

Do veľkej miery tento systém používa aj ľudstvo. Vzdelaní vedci, učenci a výskumníci podávajú nové informácie vo forme kníh a učiteľov obyvateľstvu na vzdelávanie!

Radšej 5 slov mysľou ako 10 000 jazykom

26.09.2015

Túto podnecujúcu myšlienku vyjadril apoštol Pavol, keď pod inšpiráciou napísal svojim kresťanským spolubratom v meste Korint v liste 1. Korinťanom 14:1: “No aj tak by som v zbore radšej povedal päť slov svojou mysľou, aby som aj iných poučil slovami, ako desaťtisíc slov jazykom.” Keď apoštol Pavol hovoril o zázračných daroch svätého ducha, ktoré sa prejavovali v [...]

Militantný ateizmus je reakcia a predzvesť

06.09.2014

Militantný ateizmus, ktorého poprednými zástancami a ambicióznymi predstaviteľmi dnes sú Richard Dawkins a Lawrence Krauss, okrem iných ateistov a evolucionistov, je reakcia na cirkevnú inkvizíciu, ktorá po stáročia bola najkrutejšou vládou v Európe a iných „kresťanských“ krajinách sveta. Historické knihy nám pomáhajú preskúmať minulosť cirkevnej vlády [...]

Šalamún o kráľoch a Božích tajomstvách

29.08.2014

Newyorkské dvojičky. Stratené malajzijské lietadlo MH370. Bahámsky trojuhojník. Alebo hocijaké iné svetské tajomstvo, ktorému určití ľudia venujú takmer celý svoj život, sa nikdy nemôžu porovnať ani vo veľkosti ani v dôležitosti Božím tajomstvám, ktoré skrývajú význam života a jeho budúcnosti. Sám Šalamún, tretí izraelský kráľ v poradí pod inšpiráciou [...]

kasíno / hazard / ruleta

Matovič spustil petíciu za zachovanie regulácie hazardu samosprávam. Rezort financií: Šírite poplašné správy

07.05.2024 15:04

Jediným cieľom Ficovej vlády je pomôcť oligarchom, ktorí vlastnia herne a kasína a urobiť tak svoje vlastné kšefty na úkor zničených osudov a rozbitých rodín, tvrdí hnutie.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 15:15

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 56412x
Priemerná čítanosť článkov: 2170x

Autor blogu

Kategórie